POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

1. Scopul politicii de confidentialitate

Aceasta politica de confidentialitate se aplica datelor cu caracter personal pe care le colectam despre dumneavoastra cu scopul de a funiza produsele si serviciile pe care le oferim.

Am dezvoltat astfel aceasta Politica de confidentialite cu scopul de a va informa asupra modului in care Foli.ro colecteaza, foloseste si proceseaza informatiile cu caracter personal pe toate website-urile detinute, inclusiv acest website. 

Pentru orice solicitare sau intrebare privind datele dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa ne contactati prin e-mail la contact@foli.ro sau prin telefon la (+40) 761 094 111.

2. Ce date sunt colectate ?

2.1 Date furnizate in mod direct catre Foli.ro

 Aceste date pe care ni le furnizati cu consimtamantul dumneavoastra pentru un scop precis, sunt:

- date de contact, respectiv orice informatii care permit Foli.ro sa va contacteze (ex. nume, adresa, e-mail, numar de telefon etc.) 

- informatii de locatie (de ex. cod postal, oras, sector/judet etc.)

- Produse favorite.

- informatii legate de plati - adresa de facturare

- informatii de inregistrare sau conectare solicitate de site-ul Foli.ro (ex. ID logare/ e-mail, nume de utilizator)

- feedback oferit in calitate de consumator, respectiv informatii pe care le furnizati pe site-ul www.Foli.ro.ro despre experienta dumneavoastra in utilizarea produselor si serviciilor

2.2. Datele cu caracter personal ale minorilor

Foli.ro nu solicita sau colecteaza in mod intentionat date personale de la minori. In situatia in care descopera ca a colectat in mod accidental date personale de la un minor, va scoate acele date in cel mai scurt timp posibil.

3. Cu ce scopuri colecteaza si utilizeaza Foli.ro datele dumneavoastra cu caracter personal?

In general, toate informatiile colectate sunt utilizate in scopul prevazut, pentru care le-ati trimis catre noi, mentionat in momentul colectarii sau in politica de confidentialitate. Foli.ro poate utiliza datele dumneavoastra personale intr-unul din urmatoarele scopuri:

- Achizitia unor produse online din magazinul www.Foli.ro.ro.

- Site-ul nostru permite achizitionarea produselor online. Daca cumparati un produs, sau mai multe produse din catalogul nostrum online vi se va cere sa furnizati informatiile dumneavoastra personale precum – Nume, Prenume, Adresa, Telefon, Adresa de e-mail.

Aceste informatii sunt utilizate pentru a incheia achizitia dumneavoastra si pentru a confirma comanda.

4. Newslettere si email-uri

Daca ne furnizati adresa dumneavoastra de e-mail (fie ca parte a inregistrarii pe site-ul nostru general sau pentru un buletin de stiri sau de comunicare specifice), datele de contact pe care le furnizati vor fi utilizate pentru a va trimite newsletter-ul solicitat. Daca nu doriti sa mai fiti abonati la newsletter puteti folosi butonul de deazabonare inclus.

Putem folosi, de asemenea, adresa dumneavoastra de email pentru a va trimite comunicari tranzactionale sau administrative (de exemplu, e-mail de confirmare atunci cand achizitionati un produs on-line sau atunci cand va inscrieti pentru sau va dezabonati de la o inregistrare sau activitate specifica).

5. Cui dezvaluie Foli.ro datele dumneavoastra cu caracter personal si de ce?

Foli.ro nu va divulga niciodata datele dumneavoastra cu caracter personal.

6. Siguranta si stocarea datelor cu caracter personal

Foli.ro ia toate masurile tehnice si organizatorice necesare pentru a proteja confidentialitatea si securitatea informatiilor dumneavoastra personale colectate de pe site-urile noastre, inclusiv informatii cu caracter personal sensibile si informatii personale de la minori. Aceste eforturi includ, dar nu sunt neaparat limitate la stocarea informatiilor dumneavoastra personale in medii de operare sigure, care nu sunt disponibile pentru public si care sunt accesibile numai angajatilor autorizati Foli.ro.

7. Cum ne puteti contacta? 

 Daca aveti orice intrebari, reclamatii, sau comentarii cu privire la aceasta politica de confidentialitate sau la practicile noastre de colectare a informatiilor, va rugam sa ne contactati la contact@foli.ro sau puteti suna la (+40) 761 094 111.

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu practicile descrise in aceasta Politica de Confidentialitate. Daca nu sunteti de acord cu aceasta Politica de Confidentialitate, va rugam sa nu utilizati acest site. Ne rezervam dreptul de a face modificari la aceasta Politica de Confidentialitate in orice moment. Orice modificari vor fi postate in aceasta politica de confidentialitate, iar modificarile se vor aplica pentru activitati si informatii colectate ulterior publicarii. Va incurajam sa revedeti periodic aceasta Politica de Confidentialitate pentru a va asigura ca sunteti informati cu privire la orice schimbari si la modul in care informatiile pot fi utilizate.