Despre noi

Bine ați venit la Foli.ro, magazinul de cosmetice profesionale accesibile tuturor doamnelor și domnișoarelor.

În spatele acestui brand stă o afacere de familie menită să facă frumusețea cât mai la îndemână. Foli dorește să câștige loialitatea clienților și să devină un site aspirațional oferind produse de o foarte bună calitate.

Ne diferențiem de competitorii noștri prin produse ce aderă la standarde de calitate înaltă, la cele mai accesibile prețuri. Cu Foli.ro puteți fi frumoase în fiecare zi, fără nici un fel de compromis. Venim în ajutorul femeilor de toate vârstele pentru că o femeie frumoasă este întotdeauna o femeie puternică.

Aici comercializăm mărci bine cunoscute, care pe parcursul anilor și-au câștigat valoarea și faima internațională.

Frumusețe și confort

Reducem la minimum necesitatea de a consuma timpul, energia și emoțiile clienților, prin promovarea cumpărăturilor online, îmbunătățind sistematic site-ul. Oferim asistență pentru clienți, — în acest sens trebuie doar să plasați o întrebare pe pagina produsului care vă interesează. Sistemul eficient de contabilitate, prelucrarea și pregătirea comenzilor în depozite, serviciul nostru de curierat și parteneriatul cu companiile de logistică, permit clienților să primească rapid și comod toate comenzile.

Noi vă economisim timpul pentru lucruri cu adevărat importante!

Venim in intampinarea ta cu produse cosmetice de calitate care sa te bucure si ne straduim sa oferim toate informatiile de care ai nevoie pentru a-ti usura procesul de cumparare. Dedicati tie,  te poti inspira, poti gasi sfaturi si pareri pentru produsele preferate.

Te asteptam cu drag pe site si nu uita: Simte-te Frumoasa!